Post by jaukytodoorfnews on Feb 3, 2022 1:21:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné klíče ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
Spousta reklam. Neustálé reklamy, sledujete jednu reklamu po úrovni, sledujete a ukončujete reklamu a objeví se další. Vyhýbat se
Hunter Assassin 2 Cheaty pro Android a iOS - Читы и Коды
Příliš mnoho reklam. Hraji jednu úroveň 20 sekund a mám 4 reklamy, kterými musím projít, abych mohl hrát další. 👎👎
Nemám názor
Myslím, že je to skvělá hra, nejen že je náročná, ale vyžaduje i stragegii, což se mi oběma líbí. Přál bych si, aby bylo více map a také více vzhledů, chci, aby tato hra byla skvělá
Příliš mnoho reklam. Zvažovali koupi verze bez reklam, ale chtějí vám účtovat 8 dolarů TÝDNĚ. Jako ve skutečnosti musíte mít předplatné, aby vám nezobrazovaly reklamy, místo abyste provedli jednorázovou platbu. Hra je zábavná a chápu, že si musíte nějak vydělat peníze, ale je to trochu směšné.
je to velmi snadná hra je to lepší hra😍🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓🤓
pěkná hra, ale příliš mnoho reklam jako spousta reklam
Slušná hra s příliš velkým množstvím reklam. Zpočátku jsem nedostal žádné reklamy, pokud jsem nechtěl získat diamantovou podporu, ok, nic moc. Další den hry dostanu reklamy po každých 2 hrách a reklamy na diamantový multiplikátor. Ve stejný den, kdy neuspěji v úrovni, dostanu možnost oživení na úkor reklamy, rozhodnu se restartovat, protože jsem právě zahájil úroveň. Co získám, než budu moci restartovat? REKLAMA! A teď jaký to má smysl. Každopádně musím jeden vidět? Ne, díky.
Dal bych nula hvězdiček protože to je píčovi** Panáček mě neposlouchá kam já kliknu!!!!
Docela dobrá hra, ale je příliš snadná a rychle nudí, jen zábava na 10 minut.
Je to moc moc moc moc dobrá hra Ale nemám to rád protože to hraju dvacet 4 ,sedum
Byla to dobrá hra, ale ty reklamy, já Teď jde o to, jak dostanete peníze, ale proboha je tam hodně reklam
je to velmi pěkné a díky této hře se můj mozek velmi rychle rozhoduje
Je to super hra ale někdy seká ale málo kdy a je tam pár reklam ale to moc nevadí.🙂Ale nic se nemění je to pořád stejný.😐
Moc lehke
LazerzZ - The Hunter (Assassin's Creed Rogue Song) - text ...
hra je dobrá, ale vývojář nezná význam TOO MUCH. Vím, že hra je zdarma a vývojář musí nějak vydělat. Ale je to příliš mnoho reklam. Každý krok je reklama, škoda hry je dobrá, ale kvůli tomu jsem hru smazal.
polj
Android. الأبعاد الأساسية للخيط المتري مع العمليات الحسابية ومتوسط قطر التسامح.
Luky Beast Hunter | Zboží.cz
Bambilion reklam -.- snad za každým kliknutím
Hrajete 5 vteřin. Pak vám to přehraje 1-2 reklamy a pořád dokola. Odinstalováno
tolik reklam!
skvělá hra je to fakt super hra
Reklama za reklamou. Netahovat hovadina. Nedá se to ani hrát... Micro transakce uplně všude, reklama uplně všude...
Klamný. Díky reklamám to vypadá jako zábavný stealth hordefighter, ale ve skutečnosti je to steath "horde" bojovník na úrovni. Chce to několik úrovní, abyste se vůbec zabavili. A i tak ty reklamy, ach ty reklamy. Super agresivní. Dokončete úroveň, reklama. Změnit nastavení, inzerát. Změňte vraha, inzerát. Chtěl jsem se tím pobavit, ale hra mi to nedovolila.
Moje sestra tuto hru má rada
Pozor je to past stahneteto zdarma a poté vám přijde vyúčtování 200kč.
Hill Climb Racing MOD APK [1.51.0] Neomezené peníze pro ...
Velmi dobrá a záludná hra Wala způsob, jak ji hrát, je velmi snadná a velmi zajímavá, proto této hře dávám 5 hvězdiček
Příliš mnoho reklam.